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ADDENDUM NO. 2 

 

1. In accordance with the provisions of Section 2.2 of the Request for Proposals for 

Consultancy Services to Provide Expert Advice on Tariff Design for Jamaica Public Service 

Company Limited dated 2018 October 20 (the “RFP”), the Office of Utilities Regulation 

(“OUR”) HEREBY ISSUES this addendum (“Addendum No. 2”) dated 2018 November 27 

to the RFP.   

 

2. Applicants are reminded that: 

 The receipt of this Addendum No. 2 shall be acknowledged in the Applicant’s 

proposal. 

 Late receipt or non-receipt of this Addendum No. 2 shall not relieve any Applicant 

from being bound by it. 

 

3. Clause 3.4(a) of Instructions to Consultants 
 

  “A brief description of the Consultants’ organization and an outline of recent 

experience of the Consultants and, in the case of joint venture, for each 

partner, on assignments of a similar nature is required in Form TECH-2 of 

Section 3.  For each assignment, the outline should indicate the names of Sub-

Consultants/ Professional staff, duration of the assignment, contract amount, 

and Consultant’s involvement.  Information should be provided only for 

those assignments for which the Consultant was legally contracted by the 

OUR as a corporation or as one of the major firms within a joint venture. 

Assignments completed by individual Professional staff working privately or 

through other consulting firms cannot be claimed as the experience of the 

Consultant, or that of the Consultant’s associates, but can be claimed by the 

Professional staff themselves in their CVs. Consultants should be prepared to 

substantiate the claimed experience if so requested by the OUR.” 

 
shall be deleted and replaced with the following: 
 

  “A brief description of the Consultants’ organization and an outline of recent 

experience of the Consultants and, in the case of joint venture, for each partner, 

on assignments of a similar nature is required in Form TECH-2 of Section 3.  

For each assignment, the outline should indicate the names of Sub-
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Consultants/ Professional staff, duration of the assignment, contract amount, 

and Consultant’s involvement.  Information should be provided only for those 

assignments for which the Consultant was legally contracted by the procuring 

entity as a corporation or as one of the major firms within a joint venture. 

Assignments completed by individual Professional staff working privately or 

through other consulting firms cannot be claimed as the experience of the 

Consultant, or that of the Consultant’s associates, but can be claimed by the 

Professional staff themselves in their CVs. Consultants should be prepared to 

substantiate the claimed experience if so requested by the OUR.” 

 

4. In section 12 of FORM TECH-6, the word  
 
“OUR”  
 
shall be deleted and replaced with 
 
“Procuring entity” 
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Cedric Wilson 
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