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Question No. 1 

We are a UK based organisation without a local presence in Jamaica.  We understand from 

past processes with the OUR that it is generally acceptable for a foreign- based applicant to  

obtain a TCC prior to contract execution, rather than upon submission of the RFP 

response.  Could you please confirm whether that will also be acceptable in this instance?  

 

Answer No. 1 

As indicated in the Government of Jamaica Handbook of Public Sector Procurement 

Procedures (Volume 2 - Section 1.3.3.1), which is also applicable to consulting services, “Tax 

Compliance is not a requirement for foreign Bidders to participate in procurement 

opportunities. However, where the contract will be executed in Jamaica, the foreign 

contractor will be required to obtain a valid Tax Compliance Certificate (TCC) before the 

contract award.”  Application forms may be obtained from the Tax Administration Jamaica 

website at www.jamaicatax.gov.jm”. 

http://www.jamaicatax.gov.jm/

